Analizando todas las plataformas que venden entradas de este concierto…


Un Menú Tancat en Barcelona

Sinopsi de l’espectaclernrnSi pots desconstruir una truita de patates, et pots desconstruir també a tu mateix? Tres amics es reuneixen un cop cada dos mesos per sopar. Un d’ells, un cuiner reconegut, tanca el seu restaurant perquè puguin sopar sols i posar-se al dia. Però avui, el cuiner els farà una pregunta que ho canviarà tot: “Com és que no ens hem vist mai plorar?” rnrnFitxa artísticarnrnAutoria: Jordi CasanovasrnrnDirecció: Llàtzer GarciarnrnIntèrprets: Joan Arqué, Roger Coma i Òscar MuñozrnrnEscenografia i vestuari: José NovoarnrnIl·luminació: August ViladomatrnrnEspai sonor: Marc SantarnrnDirecció de producció: Carles Manrique (Velvet Events)rnrnDirecció tècnica: Àngel PuertasrnrnAjudantia de direcció: Maria SalarichrnrnAjudantia de producció: Laura Alonso i Fran TorrellarnrnCoach de cuina: Xavier Llavià Koss (cap de cuina Hotel Alimara-CETT)rnrnCap tècnica del teatre: Marta PérezrnrnMàrqueting i comunicació: La VillarroelrnrnReportatge fotogràfic: David RuanornrnVídeo promocional d’escenes: Lluís ArbósrnrnDisseny gràfic: Maria Picassó rnrn rnrnEspectacle en catalàrnrnDistribución: Magnética Managementrnrn——————————————————rnrnSinopsis del espectáculornrnSi puedes deconstruir una tortilla de patatas, ¿te puedes deconstruir también a ti mismo? Tres amigos se reúnen una vez cada dos meses para cenar. Uno de ellos, un cocinero reconocido, cierra su restaurante para que puedan cenar solos y ponerse al día. Pero hoy, el cocinero les hará una pregunta que lo cambiará todo: “¿Cómo es que nunca nos hemos visto llorar?»rnrnFicha artísticarnrnAutoría: Jordi CasanovasrnrnDirección: Llàtzer GarciarnrnIntérpretes: Joan Arqué, Roger Coma y Òscar MuñozrnrnEscenografía y vestuario: José NovoarnrnIluminación: August ViladomatrnrnEspacio sonoro: Marc SantarnrnDirección de producción: Carles Manrique (Velvet Events)rnrnDirección técnica: Àngel PuertasrnrnAyudantía de dirección: Maria SalarichrnrnAyudantía de producción: Laura Alonso y Fran TorrellarnrnCoach de cocina: Xavier Llavià Koss (jefe de cocina Hotel Alimara-CETT)rnrnJefa técnica del teatro: Marta PérezrnrnMárquetin y comunicación: La VillarroelrnrnReportaje fotográfico: David RuanornrnVideo promocional de escenas: Lluís ArbósrnrnDiseño gráfico: Maria PicassórnrnEspectáculo en catalánrnrnDistribución: Magnética ManagementrnrnEs una idea de Hause and Richman con producción de Velvet Eventsrn

Ticketazo no vende tickets de los eventos directamente, solo redirige/enlaza a las páginas de venta oficiales y seguras para que no corras ningún riesgo a la hora de comprar tus entradas.